سم تولید شده توسط باکتری در غذا ممکن است محرک بیماری MS باشد
بر اساس مطالعه ای جدید، سم تولید شده توسط باکتری در غذا ممکن است محرک بیماری MS باشد
به گزارش NBC NEWS بر اساس تحقیقات در دانشگاه پزشکی ویل کرنل،Weill Cornell، سم تولید شده توسط میکروب گیاهی Clostridium Perfringens به همان سلول هایی که در بیماران MS آسیب دیده اند، حمله میکند.
محقق جنیفر لیندن گفت:آنچه ما اثبات کرده ایم این است که این سم، سلول هایی که در بیماریMS مورد هدف قرار گرفته اند را مورد هدف قرار میدهد. او این یافته ها را سه شنبه در جلسه میکروب شناسی در جامعه آمریکایی معرفی کرد.
C.P سالانه موجب یک میلیون مورد مسمومیت غذایی در آمریکا میشود. محققان تعداد کمی از فرآورده های غذایی را آنالیز کردند و متوجه شدند ۱۳% آنها حاوی میکروب C.P بودند و نزدیک به ۱۳% از نتایج آزمایش برای سمی که ممکن است با MS در ارتباط باشند مثبت بودند. بروس ببو،دستیار معاون تحقیق و اکتشاف جامعه ملی MS، به NBC NEWS گفت:با وجود اینکه خیلی زود است که بگوییم مسمومیت غذایی ممکن است منجر به MS شود، اما مطالعات این احتمال را که C.P در افزایش بیماری MS نقش دارد، افزایش میدهد.حدود ۴۰۰۰۰۰ آمریکایی مبتلا به MS هستند.
منبع: WEBMD چهارشنبه،۲۹ ژانویه ۲۰۱۴،