چگونه می توانم میزان نمکی که کودکم دریافت می کند را محدود کنم؟
الیسا زید، مؤلف Feed Your Family Right، سخنگوی انجمن رژیم آمریکایی و متخصص اطفال و تانیا آلتمن، مؤلف Mommy Calls بر این باورند که: کودکان باید از سنین پائین به جای مزه ی نمکی به طعم طبیعی غذاها عادت داده شوند. اما احتمالا تعجب آور است که بدانید نمک، منبع فرعی سدیم در رژیم غذایی آمریکایی است.
۷۵% سدیمی که ما می خوریم از غذاهای فرآوری شده ای که مورد علاقه ی کودکان است تأمین میشود. غذاهایی مثل: هات داگ، ماکارونی، پنیر و ناگت جوجه.
میزان زیاد سدیم رژیمی با فشار خون بالا در بزرگسالان در ارتباط است. تحقیق نشان می دهد که میزان کمتر جذب سدیم در دوران کودکی امکان ریسک فشار خون بالا را کاهش می دهد.
با وجود اینکه اجتناب از مصرف نمک ایده ی خوبی است، اما بهتر است تا حد امکان غذاها بدون نمک درست شوند.
زید توصیه می کند، محصولات فرآوری شده، غذاهای فصل و ادویه ها را محدود کنید تا میزان نمک در رژیم غذایی خانواده تان را تقلیل دهید.
منبع: WEBMD