LiveZilla Live Help
تاریخچه | انجمن مولتیپل اسکلروزیس استان مرکزی

تاریخچه

Post-24

انجمن ام اس استان مرکزی، در ابتدا به عنوان شاخه ای از انجمن ام اس ایران در یکم دیماه سال ۱۳۸۳ با همت عده ای از بیماران و برخی از خانواده های بیماران MS در سطح استان و به ویژه مدیر عامل کنونی انجمن سرکار خانم پیغمبر زاده که خود به این بیماری مبتلا می باشد، و همچنین خیرین و پزشکان با هدف حمایت از بیماران MS در هنرستان بزرگسالان صنایع شروع به کار کرد.
همزمان با آگاه شدن خانم پیغمبر زاده از مبتلا بودن به بیماری ام اس و دیدن مشکلات و نیازهای این بیماران در سطح استان، به راه اندازی انجمنی جهت حمایت از این بیماران افتادند. وی با مطرح نمودن این مسئله با انجمن ام اس ایران و متخصصین مغز و اعصاب و در پی آن، برگزاری جلسات متعدد، با همت عده ای از خیرین، پزشکان و خانواده های بیماران، پایه های اصلی و اولیه تشکیل این انجمن را بنا نمودند، به نحوی که سرانجام با پیگیری های مستمر ایشان و سایر دوستان و حمایت مسئولین استان، انجمن ام اس استان مرکزی تاسیس شد.
و در سال ۱۳۸۴ نیز به عنوان سازمانی خیریه، مستقل، خیریه، غیرانتفاعی و خودجو به ثبت رسید. مکان انجمن نیز چند بار دستخوش تغییر شد تا اینکه نهایتاً در مکان فعلی مستقر گشت.
پس از مدتی استقرار در هنرستان صنایع، با حمایت شایسته آقای حاج ابراهیم حسینخانی (واقف مسجد حاج تقی خان) اتاقی کوچک در کنار آن مسجد به انجمن اختصاص داده شد.
سپس با همکاری و حمایت مرحوم کامبیز بیک لیک (متولی وقت موقوفات مرحوم یحیی مستوفی) یک واحد آپارتمان واقع در خیابان قائم مقام به رایگان در اختیار انجمن قرار گرفت. و در نهایت با حمایت همان مرحوم، زمینی به متراژ ۳۸۴ مترمربع در شهرک رضوی در اختیار انجمن برای ساخت مجتمع بیماران ام اس استان مرکزی، قرار گرفت که کلنگ احداث این مجتمع در تاریخ نهم شهریور ماه سال ۸۸ توسط استاندار استان مرکزی زده شد.
این مجتمع با زیربنای ۲۰۰۰ مترمربع در ۸ طبقه که تاکنون نیز در حال ساخت است و با پایان فاز نخست احداث آن در مردادماه ۹۱، دفتر انجمن به این ساختمان انتقال یافت و فازهای بعدی این مجتمع نیز با همت و پیگیری مسئولین انجمن و حمایت خیرین و مسئولین استان در حال تکمیل می باشد.
از فعالیت های انجمن ام اس استان مرکزی، تشکیل کانون فرهنگی، واحد آموزش، واحد علمی و واحد آمار می باشد که جهت پیگیری اهداف فرهنگی، پژوهشی و آموزشی انجمن، تحقق یافت و این واحد در جهت رسیدن به این اهداف اقدامات مناسبی را انجام داده است.
در پایان وظیفه خود می دانیم که از هیات موسس و هیات امنا، اعضای هیات مدیره، پرسنل پرتلاش انجمن، اعضاء زحمتکش واحدهای اداری، علمی، آموزش و فرهنگی، بیمارانی که ما را یاری نمودند، مسئولین استان و کلیه خیرین و نیکوکاران که پشتوانه مادی و معنوی انجمن می باشند، تشکر و قدردانی نمائیم.